2018. január 2., kedd

Kedves Barátaink!

A Bio-Gazdabolt már több, mint 5 éve elindította tevékenységét, szolgáltatásait és webáruházát.

Facebook oldalunknak immár több, mint 11.000 rajongója és követője van.

Sokan azért nem látják naprakész híreinket, ajánlatainkat, mert nem szeretik a Facebook közösségi oldalát. Ezért döntöttem úgy, hogy mint a Bio-Gazdabolt vezetője és tulajdonosa mostantól blogot fogok vezetni, hogy azokhoz is eljussanak a fontos aktuális információk, akik nem szívesen olvasgatják a facebook-ot.

Tevékenységünk nagyon sokrétű, amelyből biztosan érdekelhet Téged is egy csomó minden...

Milyen hasznos információkra számíthattok ezen az oldalon?

Meg fogom hirdetni minden tanfolyamunkat, rendezvényünket, eseményünket és tudósítani is fogok róla.

Jelezni fogom, hogy merre járok az országban, így lehetőségetek lesz csatlakozni azokhoz, akik elhívnak magukhoz szaktanácsadásra, vagy valamilyen biológiai növényvédelmi kezelésre.

Minden újdonságunkat bemutatom majd.

Fényképpel, kisfilmmel informállak az aktuális kártevőkről, kórokozókról és minden tudomásomra jutott vészről, amely a biokertedet fenyegetheti. Természetesen megpróbálunk megoldást is adni majd a felmerülő problémákra.

Megosztom Veletek örömeinket, büszkeségeinket és minden olyan pozitív dolgot, amely lelkileg közelebb vihet Benneteket  a természethez, a békéhez, a bio tiszta világához, de legfőképpen a saját kertetekhez és egészségetekhez!

Köszönöm, ha követitek és népszerűsítitek ezt a blogot!


Székely Gyöngyvér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A petrezselymekről

A petrezselyem Az egyik legkorábban vethető zöldségünk, főként ízesítésre használjuk, magában ritkán fogyasztjuk, viszont a jó zölds...